Nimetön

Runoilija kansantanssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.11.2021 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aamuisin herään aikaisin
nautin tummaa kahvia luen hieman
sinä unenlämmin
tulet keittiöön
isossa yöpaidassasi tukka hieman sekaisin
pidän siitä kuinka olet
siinä
hymyillen
minun

tähän voisi vaikka tottuakin
toteat
ja tervetulleeksi
minä sinut toivotan

kaikki ajatuksena niin houkuttelevan
yksinkertaista
näin peiton alla
varovaisesti
haaveilemassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin! mielikuvituksen, unelmien ja huumorin avulla elämä hoituu.

 

Käyttäjän kaikki runot