Nimetön

Runoilija kansantanssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.11.2021 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pysähdyn miettimään
mitä teen tässä hetkessä
itseäni
muita
sinua
varten

kokemus aiemmasta
nostaa hiljalleen päätään

taidan tuntea itseni
liiankin hyvin

mutta kuitenkaan
en voi olla ajattelematta

jos tällä kertaa
poikkeaisinkin kaavoistani
kaikkien jo tuntemista
ennakkoon määritellyistä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot