Nimetön

Runoilija kansantanssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.11.2021 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuten aiemmastakin jo
voi päätellä
en ole mikään asiantuntija näissä
sydämen asioissa

teen nopeita siirtoja

mutta toisaalta -
jämähdän paikoilleni,
en osaa tehdä selkeitä ratkaisuja

jos kuitenkin uskot
jaksavasi odottaa
ja minun ehkä olevan sen arvoinen

teen lopulta ratkaisevan liikkeen
ja annan vastaukseni
- ehkä sinun toivomasi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot