Paluu todellisuuteen

Runoilija MissNobody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nukutaan,
Hävitään omaan unimaailmaan.

Kadotaan,
Todellisuus illuusioon vaihdetaan.

Joskus toivotaan,
Ettei tarvis aina palata ollenkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

helvetin ihana runo! x)

Juurikin näin. Tää kuvastaa lähes jokapäiväisiä tuntemuksia..

Tämä on Upea runo, riimeineen kaikkinen.
Tottakin vielä.
Hyvä!!

 

Käyttäjän kaikki runot