Kuu

Runoilija MissNobody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko se tähtien ystävä, auringon seuralainen
vai cheddar-juustoa?

Tieteellisiä taulokoita ja vuorovesien kohinaa.
Avatuustomua ikuisella kiertoradallaan.

Pieni askel ihmiselle, suuri ihmiskunnalle

Symboli kateuden, kalpeuden,
yksinäisyyden tai ylpeyden?

Se loistaa niin kaukana
luoden öihin kaunista hehkua.

Haluaisitko palasen kuuta taivaalta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Persoonallinen :)

haluaisin edes pienen palasen, mutta tiedän että ei se käy.

 

Käyttäjän kaikki runot