Ekka Rakkaus

Runoilija Vipero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2009
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.8.1965

Nautin elämästä edelleen <3 - pitkä tauko runotuksesta, joten hissuksiin saatan sanailla jotakin joskus tai silloin tai tällöin.

 

Se kesti hetken
ehkä pari vuotta.

Yhteiseloa ja
kimppakämppisoloa.

Erilaista mentaliteettia
vaadittiin molemmilta.

Sinä löit. Soitin poliisit.

En anna kenenkään
satuttaa minua.

Se on soromnjoo
ja voivoi.


Katkaisin muuten
sähkösopimuksen.

Äitisi varastosta
hain polkupyöräni
pudottaen varaston
avaimen postiluukustaan.

Omat ostamani toin turvaan.

Olen äitiini ja isääni tullut
vahva ihminen.

Selite: 
Minulla on hurjan upea tytär <3 joka toimi niin kuin pitääkin <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot