Salaisuus

Runoilija Aiqsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävin läpi sen tyynyliinan,
käänsin, väänsin, sivelin
ja nenällä pintaa hivelin

Toisena päivänä katosit,
vaikka ikävöin ja janosin;
yhä syvemmälle vajosin

Olen niin paljon sinun
että olen tulva ja autiomaa
silti vaiti, aivan hiljaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan loistavasti muotoiltu. Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot