Kelluvat muistot

Runoilija gernard

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hei
 

Tänään on kulunut vain onneton ikuisuus.
Sata vuotta kestävä kuukausi siitä kun viimeksi purjehdin alitajunnan valtamerellä.
Sinun naurusi on ääninäyte kesästäni, jokainen henkäyksesi on tuuli veneeni purjeissa.
Seilaisinko vielä?
Seilaisinko toiselle puolen tätä akvaariota?
Kunnes tulee ranta, muistottomuus ja ihmiset jotka eivät tiedä tarinaamme.
Rakastan… Mutta en kuitenkaan.
Jotain enemmän tai vähemmän.
Kitaran sisällä tuulee ja sen kielet itkevät.
Ehkä en vain tahdo katsella laivasi kaikkoamista.
Kauas, kauas horisontin yli.
Rakkautemme ohi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo.. vahvaa tekstiä
viimeinen virke lyhyydessään kokoaa hyvin kaiken

hyvä runo.. vahvaa tekstiä
viimeinen virke lyhyydessään kokoaa hyvin kaiken

 

Käyttäjän kaikki runot