Öisin

Runoilija gernard

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hei
 

Olen jossain… Missä?
Hukassa varmaan.
Niinkuin aina.
Minua huimaa, naurattaa ja itkettää.
Olen hullu, sekaisin.
Ja minä rakastan teitä.
Onko meitä olemassa?
Onko meitä myös aamulla kun heräämme?
Ja aina, sen jälkeenkin.
Myös näinä öinä…
Kun olette ihan tässä ja naapuritkin ovat nukahtaneet.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot