sanat

Runoilija kuroyuki

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"sinä olet ainutlaatuinen, niinkuin kaikki muutkin."
 

Yritin ottaa esiin puhtaan paperin.
Mutta huomasinkin, että siihen tuli kirjoitusta.
Vailla tarkoitusta.
Vailla päämäärää.
Muuten vain.
Mieleni vain muodosti sanoja,
sanoja, joilla ei ollut yksin merkitystä.
Yhdessä niistä tuli jotain todellista.
Yhdessä ne olivat vahvoja.
Irtonaisia kirjaimia,
maailmankaikkeuden reunalla.
Yhdessä ne voivat luoda mitä tahansa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot