Kun aika on sopiva

Runoilija Halcyon

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnainen katkeruus, pikkuasioista innostuminen, isoasioista innostuminen, itseironia, egoajä, öm, MHAM, rakkaus (-.-), liberaalius, avoimuus, rehellisyys, hilpeys (gay-ness) blablabla... TAJUNNANVIRTA MYÖS!
 

Taas täällä

naapurimökin nuoret naiset

kirmaavat veteen

                 niinkuin aina ennenkin.

Lämmin, luotettava tanssahtelee kallioilta

päivänsäde vailla hellivää syliä

pakenee horisonttiin

tuulet hiljenevät lepoon - tyyntä

minä olen täällä, enkä mene pois

en vielä

joten anna parastasi

                 niin minä en.

Selite: 
Vuoden tai kahden takaista tekstiä, löysin kovalevyltä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot