Dazed and Confused

Runoilija Halcyon

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnainen katkeruus, pikkuasioista innostuminen, isoasioista innostuminen, itseironia, egoajä, öm, MHAM, rakkaus (-.-), liberaalius, avoimuus, rehellisyys, hilpeys (gay-ness) blablabla... TAJUNNANVIRTA MYÖS!
 

You keep saying you're OK.
Ehkäpä oletkin, omassa universumissasi
se ei vain tunnu riittävän minulle.

Yritin lähestyä sinua niin monella eri tavalla,
enkä siltikään kyennyt soluttautumaan ajatuksiisi.
Ehkä olenkin takertunut menneeseen,
mutta se on epäolennaista.

Please, let me in. I've always done that for you, no matter what.

Tämä viesti on ilmentymä
aiheuttamastasi kaaoksesta pääni sisällä,
sekä hengityskoneessa makaava haave,
jossa tunnet mitä tahansa edes neutraalia minua kohtaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään

 

Käyttäjän kaikki runot