Pantoumi parantumisen matkasta

Runoilija Godis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.1.1976

Elämä on mysteeri. Selvitän sitä parhaani mukaan.

Haluatko lukea runojani kirjasta? Voit hankkia teokseni "Pisteitä ja päätyjä" kotimaisista kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista tai vaikka suoraan kustantajalta.



































 
Suosittelen:
 

Oma oveni, auki myös minulle 

Eteisen matolla ystävältä kortti

Keittiössä kaksi kahvikuppia

En sittenkään ole yksin 

 

Eteisen matolla ystävältä kortti

Hengitän välittämistä hiljaa

En sittenkään ole yksin 

Ihollani ajatusten virta

 

Hengitän välittämistä hiljaa

Kiireettä kuuntelen minua 

Ihollani ajatusten virta

Uskallan avata silmät

 

Kiireettä kuuntelen minua 

Kasvatan juuria maahan 

Uskallan avata silmät

Purjeeni tuulessa loistaa 

 

Kasvatan juuria maahan

Keittiössä kaksi kahvikuppia

Purjeeni tuulessa loistaa 

Oma oveni, auki myös minulle

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tyyli tämä pantoum-runoilu, wau  :)
Niin lempeää ja herkkää, sinä osaat!
 

Käyttäjän kaikki runot