epäolennaisuuksia

Runoilija KukkivaTölli

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

äärettömyys
tyhjyys ja avaruus
missä?
irtoava torso putoaa maahan
liha on säkissä,
lapset laulavat aamunkoittoon

vaillinnainen olotila siirtyy huomiseen;
kuin nepalinkukkia värikkäässä rönsynauhassa
ajelehtii parvi haikaloja
kohti huomista,
kohti vihreämpiä niittyjä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot