viimeinen tuiske raivoa

Runoilija KukkivaTölli

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rahiseva pala äreää mursketta
työnnän viisi sormea pitkin perkeleitä

missä on maa?
mummo ärsyyntyy tulesta

tuskaillen mutisi jäärä ikkunalla
eikä särkenyt kivistä pähkinää

loittoneva seisaus, kaiken alku;

kuka ryhtyy kokiksi ilman sikalassoa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan korkeelentosta, en voi olla tykkäämättä! :D

 

Käyttäjän kaikki runot