Navetan ylisillä,
heinäkasassa makoilevat
vaalean kiharainen sinisilmäinen ihana poikalapsi
ja soma brunette tytteli.
Suloinen kissanpentu on parin keskellä pojan kädessä.
Pojan katse tytön silmiin ja huuliin etsiytyy.
Tyttö päätänsä lähemmäksi taivuttaa, melkein huulet kohtaavat...
Yhtäkkiä siskonpojan ääni kuuluu; mitä te täällä oikein teette?
Lumous särkyy ja ensisuudelma haaveeksi jää.
Selite:
Sitä ensisuudelmaa vieläkin kaipaan...aikaa on kulunut 40 vuotta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
joo, sitä ekaa sitä epätoivoisesti odotti, itsekin 12 v iltarukouksessa pyysin ennen kevättä ja koulunloppua että saisin, ei kuullut Jumala rukousta, mutta sun kertomus ihana, nostalginen
Sivut