Miten

Runoilija Neidonpaula

saisin sinut pidettyäni

taka-alalla ajatuksissani.

ei ole tervettä,

joka hetki sinua ajatella.

kun tietää, ettet sinäkään,

ajattele minua joka hetki.

nyt ajatukseni lentää siivin.

sanoja tuottaa,
ajatusta kahlitsee.

jonnin joutavaan?

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mikään ei ole "jonnin joutavaa", rakkaudelle täytyy antaa tilaa <3
Näin se on, ajatukset lentävät sinne tänne lupaa kysymättä.
Paljon onnea tänään olevan syntymäpäivän johdosta.
Kiitos <3 
Tunteita ei taida saada järjellä kuriin. Eikä tarvitsekaan.
Hieno runo.
Kiitos <3