Tuulitukka

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

tyydytä minut tarpeen tullessa
vaan vapaana kulkea anna

levoton olen mä kahleita kaihdan
tielle jos tulet, vaihdan kaistaa

en sovi liekaan, mun kirmata kuuluu
en tavoille opi, en vierelle talutettavaksi

älä itke perääni
ethän tule mustankipeeksi
jos me joku yö yhdessä
ei se tule tavaksi

anna minun mennä
kun ruoho vielä vihertää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikea asenne reippaassa runossasi. Vapaus on ainoa lahja, jonka voi antaa toiselle ja myös itselle. Ilolla vaan uusiin seikkailuihin Tuulitukka!

Ihanan vapauttavaa runoutta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot