Heikoilla jäillä

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

elämän heikoilla jäillä
joskus helpompi on yksin taapertaa
ei ristiksi toista silloin
kun meno on uhkaavaa

on taakasta liiasta päästävä pois
ei toisten murheita harteilleen sois

kahdestaan käydä taas saa
kun jalkain alla on kantava maa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on aika totta, tää runo...

Vaikka uhkaaviin tilanteisiinkin sitä kaveria kaipaisi, joskus.

Hieno runo

niiku varman päälle
runo kertoo sen

Joskus yksin on helpompaa, totta...hyvä runo

hyvä

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot