leimattu

Runoilija Beatme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni mutta pippurinen
 
Ootko miettiny miten on joskus epäreilua,

kun kukkaan ei voi jotain asiaa uskoa?

Sut leimataa valehtelijaksi vaikka et valehtelisi.

Yrität vaikka kuinka selittää,

ettet ole päästäs keksiny mittää.

Ehkä se on ihmisissä,

kun eivät tunne tarpeeks hyvin sua,

niin eivät osaa uskoa,

vaikka kuinka puhuisit totta.

Se on nähty se on koettu.
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Beatme Nimetön 24.9.2013 0 Runo
Beatme Nimetön 9.1.2013 1 Runo
Beatme leimattu 24.11.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 4.10.2012 1 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 2 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 23.9.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 18.9.2012 0 Runo