Nimetön

Runoilija Beatme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni mutta pippurinen
 
On taas niin turha olo,
välillä haluis luovuttaa jo

Ei valoa tunnelin päässä näy,
eikö mulle ikin mittään hyvvää käy?

Oon vaan niin huono ihmisten kanssa,
oon kokenut kaikenlaista,
muhun puretaan pahaa oloa,
hyväkskäytetäänki mua

Mitä pitäis ihmiselt oottaa joka on ihan rikki?

Välitän kyllä toisista,
mut oikeesti mulla ei oo voimia,
kaikki tuntuu olevan nii lopussa
Selite: 
nojoo,hirvee ahistus ja angsti taas kerran...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Beatme Nimetön 24.9.2013 0 Runo
Beatme Nimetön 9.1.2013 1 Runo
Beatme leimattu 24.11.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 4.10.2012 1 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 2 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 1.10.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 23.9.2012 0 Runo
Beatme Nimetön 18.9.2012 0 Runo