Pullon pohjalla

Runoilija ruisjauho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ihmettelen kuinka kaksi rataa voi tyhjässä törmätä yhteen Osuman jälkeen kauniisti sataa Ja tuhkasta solmimme lyhteen"
 

Se on sairaus, sanoit
siinä missä syöpäkin

ja minä huusin
että oma valinta
ottaa tai on ottamatta

se on oma valinta!

vuodesta vuoteen
aina vain uuteen

ottaa ja ottaa, juo ja juo

ja minä huusin niin kovaa
kuin keuhkoista lähti

etten enää kestä tai jaksa
usko ja luota jaksa tai kestä
kun se on oma valinta

jos ei lapsistaan välitä

Selite: 
miksi aina pitää pettyä uudestaan, ihan aina?
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi. Sanattomaksi vetää, isoja asioita käsittelet tässä ja tästä kuultaa läpi että kyseessä ovat todella aidot tunteet. Valtavan hienoa, riipaisevalla tavalla. Olet taitava.

Kiitos:)

Kipua kantaa koskettava runosi. Kysymyksiä vailla vastausta. Omalla ajatusmaailmallaan on vaikea ymmärtää juomista. Eikä sitä selitetä ~ei työnnetä toisen syyksi eikä sen seurauksia pitäisi kenenkään joutua kantamaan.
Onneksi meillä on vapaus valita pettymysten ja eron välillä.
Tiedoksesi kumminkin: se on tavallaan sairaus. Riippuvuus muuttuu aikanaan tarpeeksi. Se muuttaa meidän avoissamme siihen osioon, joka tulkitsee tarpeen samanlaiseksi kuin esim.syömisen tarpeen pysyäksemme hengissä.

 

Käyttäjän kaikki runot