Matkalla, me kaikki

Runoilija ruisjauho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ihmettelen kuinka kaksi rataa voi tyhjässä törmätä yhteen Osuman jälkeen kauniisti sataa Ja tuhkasta solmimme lyhteen"
 

Minä mietin miten
maailma määrää

ja tartuin käteesi tiukemmin

siinä oli auto ja ihminen
törmänneet suojatiellä

kun minä saatoin sinua kotiin

itsenäisyyspäivänä
yksi kuoli, toinen
ei ehtinyt jarruttaa

pidin kädestä
vaikka en tuntenut sinua
vielä ollenkaan

yöllinen vieras
tiedätkö

minä pelkään ambulanssin sinistä

ikkunoilla kaksi kynttilää
kuudelta
yksi kuoli, minä
hieman itkin ja rakastuin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot