Äidille

Runoilija Anmaken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Räiskyvä, elämä on elämistä varten. Utelias tulevaisuuteen, haikea menneseen. Kaksonen horoskoopilta ja luonteeltakin.
 

Sana ÄITI yksistään on lyhyt
ja tarkoittaa kaikille samaa.
Mutta yhdistettynä Sinuun, oma Äitini,
siitä tulee merkitykseltään
TODELLA MAHTAVA,
eikä sellaista toista löydy maapallon päältä.

Kiitos, että olet olemassa
ja kauttasi saattanut meidät maailmaan
antaen meille hyvän elämän.

Selite: 
Tehty Äidille Äitienpäivänä-08.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea äitienpäiväruno

Ihana runo äidille.

 

Käyttäjän kaikki runot