Direktiivi

Runoilija Anmaken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Räiskyvä, elämä on elämistä varten. Utelias tulevaisuuteen, haikea menneseen. Kaksonen horoskoopilta ja luonteeltakin.
 

Jaksan ihmetellä
rakkautemme määrää,
onkohan Brysselin
direktiivit kohdallaan?

Selite: 
Kaikessahan ne direktiivit on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu runo aiheesta.

Jotenkin söötti, humoristinen ja hymyilyttävä :)

Loistavan oivaltava, hauska runo ; )

Ihan super oivallus!

:)))

Hauska, mainio.

*hihittää*
aivan loistava, silti pelkään, että on parempi kun eivät brysselissä tiedä mitään, asettavat vielä direktiivin ja suomen tollot tulkitsee heti lakina!

hieno ja erilainen runo, pidin paljon!

Taitaa olla hyvät lobbarit...

Hienosti oivallettu. Pelkäätkö että olet saanut toinenkin osuuden vahingossa.

 

Käyttäjän kaikki runot