Nimetön

Runoilija ai mäkö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sillä on olemassa yksi joka rakastaa..
 

Kuinka kauan ihminen voi odottaa?
Kuinka kauan jaksaa vain surra?
Kuinka kauan siivet kantaa?
Kuinka kauan voi ikkunasta tuijottaa?

Miksei rakkaus kestä?
Miksei voi unohtaa?
Miksei ihminen voi lentää taivaaseen?
Miksei elämä jatku niin kuin aina ennenkin?

Aika pysähtyy
Jään sanoihisi elämään
Kuin ruohonkorsi tuuleen tanssimaan
En tahdo koskaan katketa

Selite: 
oikeesti tein tän niikun lauluks, mut en osannu säveltää ihan loppuun asti..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ai mäkö Nimetön 27.6.2010 0 Runo
ai mäkö Nimetön 27.6.2010 0 Runo
ai mäkö Nimetön 27.6.2010 0 Runo
ai mäkö Nimetön 12.12.2009 0 Runo
ai mäkö Nimetön 25.11.2009 0 Runo
ai mäkö Nimetön 25.11.2009 0 Runo
ai mäkö Nimetön 5.11.2009 1 Runo
ai mäkö Nimetön 5.11.2009 0 Runo
ai mäkö Nimetön 5.11.2009 0 Runo
ai mäkö jaksan 5.10.2009 0 Runo