Kesän immet nauraa
ikuisen nuoruuden lähteellä,
otsissa Otavan tähdet
“Viattomuus on mun toinen nimi.”
Kaula taipuu taaksepäin,
reisillä seitsemäs synti.
Selite:
Ivatrilogia kimppaelegian ensimmäinen runo.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
triologia sinänsä on ankea aihe, toisaalta oikein suoritettuna ja painettuna tekstinä aivan loistava
triologia sinänsä on ankea aihe, toisaalta oikein suoritettuna ja painettuna tekstinä aivan loistava