Suomen suvi

Runoilija Kuurankantaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Karhu metsässä,
         karhu seinällä,
         karhu lattialla,
         Karhu vasurissa.
Piian paikka on lauteen ja nyrkin välissä.

Selite: 
Neljä vuodenaikaa: toinen runo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot