Säätiedotus

Runoilija Sironga

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lentämisen taidon tai oikeastaan niksin voi oppia. Kikka on siinä, että oppii paiskautumaan maata kohti osumatta siihen." (Douglas Adams)
 

Hellesäätä ja aurinkoa luvassa,
pakkasta ja jäätä sydämessä.

Eilen onnellinen,
tänään onneton.
Kuka osaisi ennustaa
sydämen säätilat?
Kuka kertoa,
milloin sataa, tulee.
Että osaisi hankkia sateenvarjon,
vuorata lämmöllä.

Ehkä myöhemmin,
kevään lämpö herättää
ikuisen tuntuisesta
talviunesta.

Ennen sitä,
ystävien hätäapu
auttaa selviämään myrskyt.
Että edes osa pelastuisi.

Selite: 
Keskeneräinen, piti vain saada jotain ulos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot