vedän henkeä ennen kuin huudan

Runoilija The Sue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki on ohi nyt.
Lasit on rikottu loppuun.
Mikään ei ole enään heittämisen arvoista.
Kumpikaan ei enään merkkaa toiselle mitään.

Sinulla on hetki aikaa pakata tavarasi.
Vedän henkeä ennen kuin huudan.
Ovi on enään hetken auki.
Sinun on nyt aika lähteä.

Ne vikat lauseet jäivät roikkumaan ilmaan;
"Mitä voi enään antaa, kun kaikki on jo annettu?!"
Liian monta kertaa yritetty,
liian monta kertaa petytty.

Aina se päättyy tähän samaan sotkuun.
Sä olet aina pakannut tavarasi ja lähtenyt.
Hetki on mennyt kun olet jo palannut takaisin.
Ollaan puhuttu, annettu anteeksi ja halattu.

Tämä kerta ei voi päättyä niin.
Mun täytyy olla tarpeeksi vahva vaihtamaan lukot meidän ovesta.
Pakkaamaan sun loput tavarat ulos siitä ovesta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen.

Surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot