Nimetön

Runoilija The Sue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen edelleen sama ihminen kuin ennen.
En ole muuttunut, vaikka olisit tahtonut niin.
Olen edelleen samanlainen, kuin kaikki muutkin täällä.
Yhtä pieni, yhtä heikko ja yhtä hauras
Saman värinen kuin muutkin.

Olen vain pieni pisara tämän sateen joukossa.
Pieni lehti, syys tuulen seassa.
Nämä ihmiset ympärilläni kävelevät vailla päämäärää eteenpäin.
Ilman ystävää, ilman päämäärää edessä päin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot