palaavat askeleet

Runoilija solen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Autio käytävä
muistuttaa jälleen
yksinäisestä rakkaudesta

sinun askeleesi ovat keveitä
kuin varjojen veljet

sinun lämmin kätesi
painautuu varovasti rintaani
haluat tietää voiko patsaan sydämen tuntea

Kylmä marmorini sulaa sinun lämpöösi
kun istut jälleen hiljaiseen syliini

suolaiset kyyneleesi uurtavat jokainen
paikan muistoksi
kiviseen rintaani

Olet kuiskinut minulle sadat salaisuutesi
tiedän niitä tuhannet
mutta muistan vain vapisevan äänesi

Aamu kutoo taas seittiään
pyydystää pimeyden kiinni
ja vie sen lepäämään

tasainen hengityksesi katkeaa
avaat hitaasti silmäsi ja hymyilet hymylleni

On aikasi lähteä
otat palasen rubinista sydäntäni ja piilotat sen taskuun sydämesi viereen

kaipuuni on äänetön
kuin hengityksesi

Hyvästisi on lempeä
miekan viilto
et koskaan lupaa
mutta silti odotan

Ja askeleesi katoavat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
solen kaavat 2.5.2012 0 Runo
solen Ilman sua 20.11.2011 2 Runo
solen ja hän jää 8.2.2011 0 Runo
solen vaijettu 20.10.2010 1 Runo
solen palaavat askeleet 25.4.2010 0 Runo
solen miksi aurinko itkee 8.3.2010 0 Runo
solen hassuja rajoja 8.3.2010 0 Runo
solen merkitys 23.1.2010 0 Runo
solen En minä 20.11.2009 0 Runo
solen Loppu 11.8.2009 0 Runo