Ikävä

Runoilija Nothingness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If I lay here / If I just lay here / Would you lie with me and just forget the world
 

Pimeä laskeutuu
vaivihkaa ylleni
Hiljaisuus peittää
kellojen tikityksen

Väsymys hapuilee
unta lääkkeekseen
Raukea mieli
vapauttaa ajatuksen

Valvon silti
tovin mustaa yötä
Sielullani vain yksi murhe:
minun on luoksesi ikävä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot