Tukehtuminen

Runoilija Nothingness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If I lay here / If I just lay here / Would you lie with me and just forget the world
 

Etkö näe tukehduttavasi minua?
Puserrat sydämeni pieneksi,
tunget sen omaan muottiisi,
muovaat siitä haluamasi,
vaikket kuitenkaan
saa siitä mitään aikaiseksi

Sillä sieluni ei oikeasti
voi taipua tahtoosi
Se kaipaa jotain enemmän,
sitä, joka on sinulta liikaa vaadittu

Etkö näe tukehduttavasi minua?
Pidät käsiäni kahleissa,
tunteitani orjuudessa
Suljet kaiken rakkauteni lippaaseen,
jonka avainta et itsekään löydä,
vaikka kuinka yrittäisit

Sillä sielusi ei oikeasti
voi taipua tahtoosi
Se kaipaa jotain enemmän,
sitä, jota et anna minun sinulle antaa

Selite: 
Ahdistus.
Kategoria: 
 

Kommentit

kirjoitit elämäni viimeisestä kolmesta vuodesta tarinan, jota en itse ole osannut kirjoittaa. tuli itku.

oih! <3 ihan mun ajatuksia, vain sun kirjottamana :) toimii!

kirjoitit elämäni viimeisestä kolmesta vuodesta tarinan, jota en itse ole osannut kirjoittaa. tuli itku.

oih! <3 ihan mun ajatuksia, vain sun kirjottamana :) toimii!

 

Käyttäjän kaikki runot