Ohje

Runoilija Nothingness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If I lay here / If I just lay here / Would you lie with me and just forget the world
 

Juokse.
Et ehkä saa minua kiinni.

Kosketa.
Saatan haihtua taivaan pilviksi.

Tunnusta.
En ehkä luota merkkeihisi.

Kuuntele.
Jos sanani jäävät viimeisiksi.

Rakasta.
Kotisi on jo sydämessäni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot