Tässä elämässä

Runoilija heygirlhey

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kadulla kävellessämme
olemme liian lähekkäin
Sinun viimeiseen bussiin
on juostava
Minun hymyä
on pideltävä kurissa

Ei kukaan uskalla
kanssamme minnekään
Sillä ne tietävät että
kolme pyörää on liikaa

Puhumme kaikesta paitsi
siitä mistä pitäisi puhua, sillä
Tässä elämässä
rohkein on häviäjä

Vaihdamme hetken liian
pitkiä katseita
Mutta silläkään ei
ole merkitystä sillä
Rohkein on poikkeuksetta
häviäjä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta, tuttu tunne omasta elämästä myös, hieno runo!

Niin totta, tuttu tunne omasta elämästä myös, hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot