myyrän työ

Runoilija JouZen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2018 19:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Luonnollinen epävakaus...
 

Mä olen myyrä
kaivan maata
jonain päivänä
se katoaa
jalkojesi alta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot