kulta- aura

Runoilija JouZen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2018 19:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Luonnollinen epävakaus...
 

jos polttais koko maailman
ei jäljelle jää kuin tuhkaa
kuusikin kummasti palaa

aurinko bensaa heittää uhkaa
liekkeihin kulta -auraa valaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot