Tän nimi vois olla vaikka Liisa.

Runoilija minuus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oon tyttö ja mä oon kahdeksantoista vuotta.
Näyttäsin sormilla, mut ne ei riitä.

Joskus mun tekis ihan hirveesti mieli riehua
ja pomppia pitkin seiniä.

Sit kun ei saa tahtoo läpi nii haluisin kyl mennä maahan makaamaan.
Ja näyttää kaikille et nyt suututtaa.

Mutta kun ne sanoo että oon aikuinen.

Niin eihän se nyt sovi.
Että muka verhoa pitkin kiipeäisi.

"Ihan tyhmää"
mä sanon (mutta senkin vain mielessäni).

Enkä haluu ikinä kasvaa aikuiseksi.

Selite: 
Vastuu, velvollisuus ja oma talous.... Päästäkää mut pois tästä aikuisten maailmasta.
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenki hellyyttävän kiukkunen runo. tykkään

<3

 

Käyttäjän kaikki runot