sinä

Runoilija minuus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetket kun tuijotetaan toisiaan sieluihin,

kuunnellaan syvää hiljaisuutta

ja tehdään ajasta olematon.

Ikuisuus, jota jää kaipaamaan.

Selite: 
en osaa pukea sitä niin sanoiksi... muuta kuin kliseiden kautta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvoja tunteita kauniissa paketissa.

Tiedän tunteen.

Puhuttelevan Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot