Ikävissäni..

Runoilija Saimi72

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poimin sanoja, sieltä täältä. Elämäni kirjoittamatonta kirjaa varten.
 

Etsin puhelimestani
olematonta viestiäsi.

ja vihaan itseäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suuri on odotuksen ihme. Katsoppa uudestaan, josko pian piippais.

Vähin sanoin Paljon.

Hyvä.

paljon puhuva. Vaikkakin niin lyhytsanainen.

aaww. kuinka monesi olen jäänyt samasta "kiinni".

Hieno !
(syyllistynyt tuohon minäkin)

Koskettavan surullinen.

Paljon sanottu lyhyesti.

Surullinen ja paljon puhutteleva. Ajatuksella Esa

hyvä runo, hieno tunnelma. Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot