Toinen todellisuus

Runoilija Saimi72

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poimin sanoja, sieltä täältä. Elämäni kirjoittamatonta kirjaa varten.
 

Katseita, kosketuksia.
Suudelmia, jotka viivähtävät polttavina huulilla.
Intohimoa.
Väreilevää rakkautta.
Sanattomia lupauksia.
Lämpöä, joka saa melkein pakahtumaan onnesta.
Kokonainen pieni maailma, jossa vain me kahden.

Eikä näille hetkille silti ole todellisuutta meidän kummankaan elämässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juicen Kaksoiselämä-biisi tulee mieleen.
Onnentäyteistä, mutta salattua.

Kaunista, mutta samalla surullista.

 

Käyttäjän kaikki runot