Nimetön

Runoilija Voimaton

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voiko ihminen todellakin olla niin paha, että toisen täytyy ittensä tappaa.
Tai edes yrittää.
En tahdo olla se paha ihminen enää.
Itken, vain itken, en tee enää muuta.
En osaa.
Mua sattuu niin paljon, en tahdo olla susta hetkeäkään erossa.
Rakastan sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen,koskettava.

surullinen,koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot