kerran

Runoilija amaranda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onko todellisuus tässä?
Elämän kiertolainen.
Vapaa ja kulkemaan pakotettu.

 

niin kauan etsin
monet kerrat
erehdyin

ovia koputtelin
ja oveani
kolkuteltiin

tyhjin käsin
kuljin ja sydän
onttona

kunnes avasimme
ovemme samaan aikaan
samalle polulle

kädessäni käsi
sydämessäni sydän
yhdessä matkasimme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot