Rannalla

Runoilija Samettitakki

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.4.2011
Viimeksi paikalla: 8.4.2023 10:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.2.1988

Tuira on asenne! Eli kirjoittelen runoja ja aikomuksena olisi jossain vaiheessa tehdä oma runokirja. Laittakaas kommenttia! :)
 

Rakkauden rannalla
seireenit laulavat
luokseen kutsuen
suolaisten aaltojen
lyödessä selkään.

Sydämen tahtiin
iskevät rummut
ajavat eteenpäin
kosteaan viidakkoon.
Kohti yhteistä
auringonlaskua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tunnelma runossasi . Hyvää Syntymäpäivää.
Kerrassaan upeaa, rakkaus kantaa ja kannattaa.
 

Käyttäjän kaikki runot