Kuningas yrittää kutsua

Runoilija Samettitakki

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.4.2011
Viimeksi paikalla: 8.4.2023 10:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.2.1988

Tuira on asenne! Eli kirjoittelen runoja ja aikomuksena olisi jossain vaiheessa tehdä oma runokirja. Laittakaas kommenttia! :)
 

Horisontti on vinossa
kuin ränsistynyt aita.
Lasi seisoo puolillaan,
pyörre kutsuu hyppäämään
samettisiin aaltoihin,
joissa välkkyy timantteja.

Tajuan toki, etten ole harakka,
en tarvitse kiiltävää.
Aamulla kuningas
on ajettu valtakunnastaan
vaanimaan uhria
parempaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Laittaa miettimään, ei kannata olla liikaa arvotavaran perään.
 

Käyttäjän kaikki runot