ikävän tuomaa kaaosta

Runoilija 7th second

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muusikko , soitan bassoo , kitaraa ja laulan mut rummut ja syntikka onnistuu myös .
soitan pändissä nimeltä: Tzon ja The seal
 

sydän täynnä rakkautta pohjimmiltaan ,
perkeleitä ulkoisesti ihminen on ainoastaan ,
valhe lailla käärmeen , sun kieleltä lentää,
tuskaa ja kipua , en mää pelkää.

lääkitys meni uusiks,
valkonenhuone kutsuu,
kyyneleisiin ei voi hukkuu.
elämäntarina meni uusiks,
mitä?
no sitä mitä sanoin
sitä mitä silloin valitukseksi luulin

lyön nyrkillä peilin rikki,
sillä kuvaa heijastumaan sen minä en kestä,
valheet lailla kärmeen , mun kieleltäni lentää,
tuskaa ja kipua , en hitto pelkää.

laivat satamassa uppoo,
kaaos ja hysteeriä,
ne leviää ilmaan.

ilman sua ,
en ole mitää,
ilman sua ,
en ole ketään,
yhtä ihanaa nähnytkää,
älä jätä mua

hei kuuntele tätä,
ilman sua en ole mitään ,
tää biisi beibe on vaan sulle,
ei kellekkää muulle.
mä tarviin sua ,
enemmän kuin muuta,
mä tarviin sua ,
en mitään muuta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot