Jää Prinsessa

Runoilija 7th second

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muusikko , soitan bassoo , kitaraa ja laulan mut rummut ja syntikka onnistuu myös .
soitan pändissä nimeltä: Tzon ja The seal
 

Lämmin tuuli puhaltaa, synkkä mailma katoaa ,
aurinko pilvilinnojen taakaa nousta saa .
valo kietoo verhoaan, se lämmön tuo mukanaan.
ja kaiken pahan tuhoaa , mutta mieltäni se ei paranna.

mielessäni sun kultaiset kutrisi , jäinen katseesi vain
mua susta muistuttaaa!

Miksi sä teit mulle näin ?
Miksi lähit sillä yksiin jäin !!!
sä mun onneni Tuhosit,
ja mun sydämen anastit,
miksi Lähdit pois luotani ,
jää prinsessanii!!

Et edes sanonut hei , vaan lähdit ja kaiken multa veit .
oot kylmä ja tunteeton , sun kauneutes on ainoa
mitä hyvää sussa on ..
itse annoin sun mua petkuttaa , vedit mua narussa kuin koiraa .
nyt oon onneton , mut en ole toivoton .!!

mielessäni sun siniset silmäsi , kauniit kasvosi
mua susta muistuttaaa!!

Miksi sä teit mulle näin ?
Miksi lähit sillä yksiin jäin !!!
sä mun onneni Tuhosit,
ja mun sydämen anastit,
miksi Lähdit pois luotani ,
jää prinsessanii!!

woo--oh

mä silti onnellinen oon , eihän toivo kokonaa menetetty oo ,
löydän vielä toisen mahdollisuuden , uuden tilaisuuden .
tytön joka oikeesti mua rakastaa mutta silti mua nää kysymykset jää vaivaamaan.. :

Miksi sä teit mulle näin ?
Miksi lähit sillä yksiin jäin !!!
sä mun onneni Tuhosit,
ja mun sydämen anastit,
miksi Lähdit pois luotani ,
jää prinsessanii!!

Miksi teit mulle nääin ??
Miksi lähdit pois luotani ??

Jää Prinsessani ?

Selite: 
tämmönen biisi joka tod näk tulee kuuneltaviksi mikseriin jossain vaiheessa Tzon nimisen bändin kohalle sitä odotellessa !
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot