Kevyttä yläpilveä

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
83
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 21:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun lumi on sulanut,
on aika lähteä kulkemaan.

Kun olet saanut tarpeeksi
ja viimein katsot vavan heiluntaa,

jos auringossa tuntuu vielä kylmältä
ja mieli on kuin sumussa,

jos ajatukset löytyvät kerältä,
ja löydät taskuista lumipalloja,

on aika sauna lämmittää
ja keskittyä todelliseen tehtävään.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita tunteita ja tunnelmia on paljon runossasi. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut