Urbaani sielu

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
83
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 21:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näenkö vain mikkihiiriä
makaronimaalauksessa.

Jäästä kasvaa aina ruotsinlaiva,
joka yrittää näytellä osaansa,

ja jokainen henkäys
kasvattaa sen kokoa,

Damage case,
Damage case.

Selviytyä, sokeutua,
siinäkö kaksi vaihtoehtoa,

jotka meille pedattiin,
vai joko unohduin labyrinttiin.

Voinko vielä soittaa sielulle,
vai nostiko hän jo luurin pöydälle.

myöhäisellä ketulla
ei liene olisi tunnontuskia,

mutta mieleni huutaa silti

Damage case,
Damage case.

Damage case,
Damage case.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli mieluista
lukea.

Aika hurjatunnelmainen runo - aivan kuin pienet iloiset pillerit pomppisivat pöydillä.

On oikeasti aika surullinen runo jota toisto vahvistaa.

Nämä sun runosi on oikeita ongelmanratkaisutehtäviä jotka vaatii monta lukukertaa enenkuin aukeaa...ja siltikin tulkinta voi olla ihan väärä. Mutta hällä väliä, ihanan koukuttavia silti :D

Tämä runo on saanut aivan uuden ulottuvuuden. Loistavaa!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot